Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Nieuws

 • thumb 03-12-2011  - Het Zomerparkfeest en Perron55 slaan de handen ineen en organiseren samen een 1-dagsfestival. In de sfeer van het Zomerparkfeest met heel veel muziek, maar ook met een spreker (een heuse professor!), dans, theater en films. Deze mooie avond vindt plaats bij Perron55 binnen.

  Perron55 is hét regionale centrum voor popcultuur door het jaar heen en programmeert vaak hetzelfde soort acts als het Zomerparkfeest in augustus. Perron55 manifesteert zich op het Zomerparkfeest, andersom doen het Zomerparkfeest dat nu in Perron. Het is een manier om elkaar te versterken.

  We kiezen voor nieuw, onbekend talent. Kwaliteit staat echter voorop. Wij hopen dat mensen geneigd zijn om iets nieuws een kans te gunnen. Precies zoals mensen tijdens het Zomerparkfeest zelf de Carrousel of het Museum bezoeken waar een act, lezing of dansvoorstelling is waar ze normaal misschien niet zo gauw heen zullen gaan.

  De entree is gratis. Hopelijk tot 6 januari! Vol = vol, dus kom op tijd.

  Perron55 | Zomerparkfeest
 • thumb 15-08-2011  - Er lopen heel wat fotografen rond op het Zomerparkfeest, maar er is er maar één met een hoogtestatief én een heuse camera-helikopter; namelijk Joy van der Koelen van AerialCam.nl. Dat resulteert dan ook in fantastische foto’s. Bekijk ze hieronder en op de fotopagina van zondag:


 • thumb 14-08-2011  - Cameraman Ruud van Broekhoven maakt al een paar dagen filmpjes in het park. Kijk ze hieronder of kijk op venloinbeeld.nl • thumb 14-08-2011  - Dazzled Kid verzorgde voor zijn optreden op het Hoofdpodium een super-de-luxe privéoptreden voor vier trouwe Vrienden. Bekijk een fotoverslag via deze link. Morgen plaatsen we filmpjes van dit unieke concert op eenzame hoogte.

 • thumb 13-08-2011  - Het optreden van Jackmaster in de Carrousel wordt zondag overgenomen door zijn Nederlandse evenknie Cinnaman. Onlangs draaide Cinnaman nog een back-to-back-set met Jackmaster in Fabric, Londen: een van de hipste clubs ter wereld. Hetzelfde kunstje flikten zij in Amsterdam. Cinnaman is dan ook de meest logische vervanger. Hij heeft dezelfde onnavolgbare stijl met overdonderende platenkeuze. Luister en kijk
 • thumb 12-08-2011  - Het is gelukt! De vervanger voor Chef' Special wordt KiT, ofwel Kuenta i Tambu. Een vrolijk Haarlems percussiegezelschap met roots in Curacao. De band speelde deze zomer op verschillende gerenommeerde festivals. KiT vermengt traditionele Antilliaanse ritmes met electronica tot een broeierige cocktail. Ga naar soundcloud om een aantal tracks te beluisteren!
  KiT staat morgen om 18.00 op het hoofdpodium. Tropical bass!
 • thumb 12-08-2011  - Lex Uiting heeft speciaal voor het programma ParkPower! van Omroep Venlo een liedje geschreven. Kijk op deze pagina om het te beluisteren en de clip te bekijken.
 • thumb 12-08-2011  - Cameraman Ruud van Broekhoven was gisteren te gast en maakte filmpjes over de opening en (ZOEMAAR XS). De filmpjes staan op www.venloinbeeld.nl en zijn hieronder te bekijken.
 • thumb 11-08-2011  - Na Solar en Wallenpop moet Chef’Special ook zijn optreden op het Zomerparkfeest afzeggen. Zanger Joshua ondervindt teveel last van een kaakoperatie. De programmacommissie zoekt nog naar vervanging.
 • thumb 10-08-2011  - 3FM radio-dj Giel Beelen zal morgen een van de gasten zijn bij het optreden van (ZOEMAAR XXL). Wat Giel precies komt doen tijdens de show is nog een verrassing. Zorg dat je op tijd in het park bent!

  Bekijk de tweet van Giel hier!
Word vriend!