Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

 • Ton

  24-05-2013  -

  Ton Janssen van Tasty Tom is uitgeroepen tot Venlonaer van 't Jaor 2012. Uit eenendertig kandidaten kozen ze Ton. Terecht. Niet alleen omdat Ton ook sponsor is van het zomerparkfeest. Alle tomaten die we eten komen uit zijn kassen. Gezond, lekker en geeft snel energie om weer aan de slag te gaan. Een soort rode bolletjes doping, die niet op de lijst van verboden middelen staat. Nee, juist op de lijst van gewenste producten, aanbevolen door veganisten, gezondheidsfreaks, glastuinbouwers, de Nederlandse bond voor huisvrouwen en festivalorganisatoren.
  Ton krijgt de prijs voornamelijk omdat hij altijd bezig is om Tasty Tom in binnen- en buitenland te promoten. De tomaten van het Venlose bedrijf zijn een voorbeeld in de Nederlandse glastuinbouw. Vorig jaar had Janssen een grote rol in het Huis van de Smaak op de Floriade. De huldiging was op 16 mei in het stadhuis. Ton is trouwens niet de enige sponsor van het zomerparkfeest. Arno Hendericks, bekend van Café Central en voorzitter van de sponsorcommissie en aanzienlijk afgeslankt qua eigen lichaamsgewicht maar aanzienlijk aangekomen qua aantallen sponsoren (nu zo’n ruim honderdvijftig!) vertelde me in vertrouwen dat er vele facilitaire sponsoren zijn. Voor kaas, bouwmaterialen, bouwwerkzaamheden, vleeswaren, lichtreclame, ijs, groente, etc.
  Kortom we hebben sponsoren in geld en in goederen & diensten. Daarnaast ook heel veel sponsoren in goodwill (de Vrienden van het zomerparkfeest) en heel veel sponsoren in uren (onze vrijwilligers). Zelfs sponsoren in scholieren, maar daarover later meer.
  We hebben ze allemaal nodig om het feestje in alle omvang weer te organiseren op 1, 2, 3 en 4 augustus 2013. Hou de website, Omroep Venlo en Dagblad de Limburger in de gaten want er staat weer heel wat aan te komen. Voor sommigen sponsoren (in geld, in goodwill en in uren) zijn het geen vier maar zelfs zes fantastische festivaldagen. Dinsdagavond de Vriendenavond, woensdag de sponsoravond en dan komen nog de vier festivaldagen. En om dat allemaal vol te houden, is een tomaatje van onze Venlonaer van ’t Jaor, Ton zeer welkom.  Ton, Venlonaer van ’t Jaor en sponsor van het zomerparkfeest