Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

 • 31-05-2013  - De eerste is altijd belangrijk. Zeker de eerste van de maand. En zeker dit jaar. Op de eerste augustus wordt dit jaar het festival geopend omstreeks half acht. Dus alle vakantieplanningen eindigen op de eerste. Maar de eerste juni is voor het zomerparkfeest dit jaar een zeer belangrijke interne mijlpaal.
  Dat is een mijlpaal voor een heleboel voorbereidingen. Voor het programma, voor de veiligheid en vergunning, voor de sponsoren, laatste technische wijzigingen in de tekening en de consequenties voor het logistiek plan, voor de kopij voor het programmaboekje, etc. Dat merkte je ook de laatste weken. Iedereen liep (en loopt nog) op de laatste benen om alles voor elkaar te krijgen. De zomerparkfeestdiesel dendert dan op volle toeren en is niet te stoppen.
  De laatste bands worden geboekt, de schrijvers schrijven urenlang teksten bij die bands voor het programmaboekje, de aanvraag voor de vergunning wordt nog bijgeschaafd en offertes worden ontvangen of uitgeschreven.
  De sponsoravond is helemaal voorbereid. Ik kreeg net een email binnen van de sponsorcommissie. Eefke, Anny, Hank, Joep, John, Willem, Hein, Rudi, Vincent, Han, Sebastiaan en aanvoerder Arno. De sponsoren worden in de watten gelegd door dit enthousiaste team van twaalf vrijwilligers. Een mooie mix van ervaren rotten en jong bloed. Het belooft weer een  prachtige avond te worden met vier previews van het zomerparkfeest van dit jaar.
  Een zeer belangrijke bijdrage komt van betrokken sponsoren uit alle branches, alle niveaus en alle windrichtingen. Het sponsorteam probeert samen met andere vrijwilligers uit de commissies er elk jaar weer een inspirerende avond van te maken met vooruitblikken op het zomerparkfeest zelf op een aparte locatie. Dat is meteen ook de reden dat onze sponsoravonden zo goed bezocht worden en al onze mecenassen en potentiële kandidaten blij en tevreden naar huis teruggaan en meteen ook uitkijken naar het echte feestje in het park.  De sponsorfolder van het zomerparkfeest, zie http://www.zomerparkfeest.nl/sponsor/worden