Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

 • 06-06-2013  -

  Nu mag ik het zeggen. Uitschreeuwen. Ik heb het zo lang al voor me moeten houden en stiekem onherkenbaar gefluisterd in interviews voor Blik op Venlo en tussen de regels door geblogd. We gaan kamperen. Met de hele stad.
  Lekker overzichtelijk, eenvoudig en kleinschalig. Samen rondom de barbecue en lui tegen het talud aan liggen. Met de neus in de zon. Heerlijk. De boel de boel. Ik trek ook iets gemakkelijks aan. Jogging broek. T-shirtje in vrolijke kleuren of met een grappige opdruk. Het kan. Doelbewust soberder.
  Alles om ons heen globaliseert in moordend tempo naar nog grotere bedrijven en target-gedreven besturen. De kentering is voelbaar. We willen invloed uit kunnen oefenen en een begrijpelijkere wereld om ons heen. Kleine groepen organiseren kleinschalige initiatieven. En die blijken ook praktischer en doelmatiger te werken. Verspilling of uiterlijk vertoon pas daar niet meer bij. Soberheid is de nieuwe norm.
  Voor de mensen die toch nog iets luxers willen? Iets luxer kan ook op camping zomerparkfeest. Die gaan glamperen. Glamperen?
  Glamping is de combinatie van 'glamour' en 'camping' en staat voor het luxere kamperen. In een speciale tent, voor u opgezet, met intieme optredentjes of waar iets moois te zien is in allerlei kleuren. Dat kan namelijk allemaal op camping zomerparkfeest.
  Als u meer een strandmens bent, dan is er voor u ook iets. Daar starten de crème de la crème van de technische scholieren binnenkort mee. Eind deze maand. Zij gaan een levensgroot strandbeest bouwen. Samen. En die loopt straks door de camping. Langzaam. Zoals alles in de eerste vier dagen van augustus. Met live muziek vanuit zes podia. Het is net of de bezoekers nu al in het Julianapark erop wachten dat we weer het park gaan ombouwen. Dit keer tot een echte gezinscamping. Kamperen wordt nog nooit zo basic en toch zo cultureel.  Wachtende en zonnende campinggasten vandaag 6 juni in het Julianapark