Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

 • 26-06-2013  -

  Het is geen verrassing, maar toch is het elke keer weer een mijlpaal. De burgemeester heeft de vergunning ondertekend. Persoonlijk. Daar hebben veel mensen aan gewerkt. Vanuit het Zomerparkfeest, EBM Security, maar ook vanuit de gemeente.
  Zeker Bata, Bata Nijland, als procesbewaker en degene die iedereen bij elkaar brengt. Hij is voor ons het loket, de toegangspoort, de menselijke portal naar de verschillende instanties binnen de gemeente. Hij denkt met ons mee, doet suggesties, maar is ook opbouwend kritisch.
  Daarnaast werken Pierre, Rolien, Hein, Josine en Marco mee om het festival veilig te laten zijn. Elk jaar een stapje beter. Ook niet te vergeten Taco van EBM. Hij is onze professional en denkt ook vanuit ons mee, wijst op verborgen regeltjes, herschrijft teksten als het moet.
  Wat goed is, is dat er een team staat. Allemaal mensen die er samen iets goeds van willen maken, respect voor elkaar hebben en er is een onderling vertrouwen. En we zijn ons bewust van de gevaren, als je niet alert bent. Dit jaar faciliteert de gemeente een meteoroloog, waarmee een betrouwbaar signaal afgegeven kan worden als de weersparameters bepaalde waarden overschrijden. Dan komen de hulpverleningsdiensten bijeen om een beslissing te nemen. Op deze manier borgen we de veiligheid van onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers. Want daar gaat het om.  Kijk naar Omroep Venlo en lees Dagblad de Limburger voor het laatste nieuws omtrent de bouw van het Strandbeest door scholieren van College Den Hulster.
  Zie ook het artikel hier.