Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

 • 12-07-2013  -

  Vrienden zijn belangrijk. Voor iedereen, maar zeker voor het zomerparkfeest. Zij maken het mogelijk om elk jaar een sprankelend festival neer te zetten. Zij maken het verschil. Maar hoe laat je zien en vooral merken dat je die Vriendschap waardeert en koestert?

  Dat en meer houdt het Vriendenteam in de aanloop naar het zomerparkfeest bezig. We willen onze Vrienden iets extra's bieden. Nét iets meer laten genieten dan 'gewone' festivalbezoekers. Natuurlijk doen we dat al met de Vriendenavond op de dinsdag voor het zomerparkfeest, maar wat ons betreft is dat niet genoeg.

  We willen Vrienden verrassen met een bijzonder, exclusief avontuur tijdens het festival. Avond aan avond zitten we te brainstormen. Tal van ideeën passeren de revue. Zullen we ze laten abseilen van het hoofdpodium? Laten racen over het terrein? Of juist prikkelen met een bijzondere ontmoeting? Eerste schetsen worden verscheurd, nieuwe plannen komen op tafel. En plotseling komt er een glinstering in de ogen, een ondeugende glimlach op het gezicht…Ja dit is het! Maar hoe gaan we het aanpakken? Hoe zorgen we ervoor dat het avontuur veilig in banen wordt geleid, toegankelijk is voor meerdere Vrienden en toch exclusief blijft en dat alles binnen ons zeer beperkte budget?

  Want Vriendschap is tenslotte goud waard! Lijntjes worden uitgezet, mailtjes verstuurd, telefoontjes gepleegd. Maar het plan dat we hadden, blijkt uiteindelijk te veel risico met zich mee te brengen. Te gevaarlijk, te bewerkelijk. Even zakt de moed ons in de schoenen.

  Er komt al vlug weer een nieuw plan, nieuwe lijntjes worden uitgezet. Actie 2.0 zullen we het maar noemen. Het hele Vriendenteam is enthousiast. De komende weken moet blijken of het gaat lukken om dit voor elkaar te boksen. En zo niet dan toch: hoe dan ook laten we onze Vrienden tijdens de komende editie een geweldig avontuur beleven.

  Misschien hebben jullie het al begrepen, maar: het motto 2013 van de Vrienden is: Samen op Avontuur! Komen jullie mee?

  Oppervrienden Angela van Mersbergen en Carrie Lucassen