Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

 • 21-07-2013  -

  Deze 37e editie heeft u huiswerk. Voorpret zeg maar. Net zoals op vakantie. We verwachten een beetje dat u het campinglied mee kunt zingen vanaf het begin. Het lied gaat zo:

  Dit is de camping van het zomerparkfeest
  De allerleukste camping waar je ooit bent geweest
  Hier op de camping doen we alles voor elkaar
  En staan we, in weer en wind, voor iedereen klaar
  Pak nu je buurman, maak een draai in het rond
  Klap in je handen en een tik op zijn kont
  Stamp met je voeten en spring dan omhoog
  En zing met ons mee want dan blijft het droog!

  Wellicht zingen we elke avond wel minstens een keer dit campinglied. Je krijgt het vast te horen op het campingveldje. Je mag het in alle toonsoorten zingen. Het hoeft niet op dezelfde hoge hoogte te zijn als het meisjeskoor van het origineel. Die staat ook op de ZPF app en kun je daar ook beluisteren en bestuderen, inclusief de muziektekst. Druk op de zwarte Z op het witte vierkantje en je hoort de stemmetjes. Voor mannen is de oorspronkelijke toonsoort niet te doen. Voor dames van middelbare leeftijd evenmin. Misschien kunnen oudere mannen het tussenstuk van de trombones en trompetten mee brommen. Met de bijbehorende bewegingen. Veel succes. Trouwens nog vijf dagen en dan starten de opbouwactiviteiten in het Julianapark. Om twee uur in de middag ongeveer. Met het trekken van de Strijpstreep en de Plotlijn (officiële gedeponeerde benamingen Rom van Strijp Meridiaan en Paul Martijn Meridiaan, met dank aan Ciske). En dan gaat het weer beginnen en gonst het straks weer in de stad als het hoofdpodium boven de loofbomen uitsteekt. Dan draait de clip ook op Omroep Venlo. Als u dan goed hebt geluisterd dan kunt u moeiteloos meezingen.

   

  De voorpagina van de app en het gehele programma, waarvan u uw eigen selectie kunt maken. Dit doet u door het concert of activiteit aan te klikken en dan via de like knop in uw egen planning te zetten. Via de gele like button hebt u dan een overzicht van wat u leuk vindt! Handig he!