Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

 • Wit

  18-12-2013  -

  Het affiche van de zomereditie van dit jaar representeerde het Julianapark precies. Groen. Het affiche van de wintereditie van dit jaar wellicht ook. Wit. Tenten zijn vervangen door iglo’s. Bomen door sparren of misschien zelfs kerstbomen. Volle loofbomen door kale takken. Er ligt een dik pak sneeuw op de daken van de huizen.
  De caravans zijn hopelijk geïsoleerd, want het oogt allemaal erg koud. Maar binnen bij Perron 55 is het warm. Zeker tijdens Zomerparkfeest kampeert door. Zeker met de acts die op het affiche staan gepland. Misschien ken je Town Of Saints nog niet. Dan wordt het tijd. Baer kwam ze per ongeluk tegen en was helemaal onder de indruk. Niet dat hij een grote kenner is. Hij versprak zich tijdens de zomereditie dat Chantal Janzen had opgetreden. Het was Laura Jansen. Johan is wel een kenner. Hij had ze al geboekt.
  Hou je van Jungle by Night en Broken Brass Ensemble, dan is
  Gallowstreet Brass Band iets voor jou. Er is ook iets wat we bijna nog nooit hebben gehad. Cabaret met De Partizanen. En een oude goede bekende van ons feest, Kunstbende. Op de site staat alles want er is meer te zien en te horen in alle uithoeken van het gebouw. Inclusief het tijdschema van die zaterdag van de 25e januari. Er is nog een verschilletje. Het Zomerparkfeest is gratis. Het Winterfestival kost zes euro. Maar wel lekker binnen en net zo zwoel warm als afgelopen zomer.


  Affiche van het winterse kampeerplekje aan de Kaldenkerkerweg