Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

  • 11-01-2014  -

    We maken ons op voor de warme wintereditie. Even voor je agenda: zaterdag 25 januari. Dat is niet alléén muziek, maar ook iets met minder geluid maar wel spektakel. Want ook de wintereditie kent wetenschap.
    De wetenschapprogrammeur Klaas-Jan is opgevolgd door menswetenschapper Loes Keijsers en architect Joost Reijnen en zij laten meteen van zich spreken. Want dacht je van ‘De Spullenmannen’? Lezing en doe- en kijkplezier over kunst en wetenschap en ook nog duurzaamheid. Echt iets voor het Zomerparkfeest en zeker iets voor creatieve, technisch georiënteerde scholieren. Zoals we er ook al hadden van het Technasium, die het lopende Strandbeest gebouwd hebben. Eigenlijk een pleonasme ‘creatieve, technische scholieren’, want techniek is zeker creatief. Maar dat terzijde, maar wel waar!
    Beeldend theater vanuit een voorliefde voor oude spullen op het grensvlak van wetenschap, kunst en absurdisme. Dat staat centraal in het frisse werk van de Spullenmannen. Dus een oproep aan alle leerlingen en scholieren om voor achten aan de poort te rammelen van Perron 55. Daarna kun je naar huis of nog even blijven hangen voor muziek en theater. Maar deze Spullenmannen met spullen mogen jullie echt niet missen. Dus een oproep aan alle leerlingen en scholieren. Zegt het voort, zegt het voort!


    De Spullenmannen aan het werk. Dat wordt spektakel op 25 januari!