Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers Nederlands English Deutsch

Rom blogt

  • 19-01-2014  -

    Er zijn op het festivalterrein altijd verborgen plekjes. Spelonken in het park. We proberen die zoveel mogelijk te vermijden. Door bijvoorbeeld goede verlichting aan te brengen. Maar er blijven altijd van dat soort plekjes. Een ervan is door onze fotografen gedetecteerd en genadeloos in beeld gebracht.
    Het is onder de vloer van het hoofdpodium. De vloer die op zondag al door Gigant en een speciaal Zomerparkfeest-team, met o.a. Ger, Sef, Juul, Hans, Joost, wordt opgebouwd.
    Die vloer ligt op ongeveer twee meter hoogte, zodat iedereen in het park de acts goed kan zien. Er is dus genoeg ruimte onder zo’n vloer. Normaliter staan daar ook lege kisten van Purple. En volle kisten die de volgende dag nodig zijn. De dikke, zwarte stroomkabels van Dirkx liggen er ook. En een gele waterslang van de Stroom & Water ploeg. Of in de festivalmond Stromend Water ploeg genoemd. Er liggen ook wat lege zakken en kartonafval opgestapeld. Dit jaar hing er ook een hangmatje. Voor in de rustige uurtjes. Even bijslapen. Zoals je ziet op de foto, half in het zonnetje. Lekker even een power-nap. We weten nog niet van wie, maar het vermoeden bestaat dat dat onze Eric is samen met de licht- en geluidsmannen. Even de oogjes dicht om daarna weer tot diep in de nacht te werken. Dat is ook het Zomerparkfeest. Achter de schermen.


    De hangmat onder het hoofdpodium